vladimirovcanima-prezentovani-vetroparkovi

Vladimirovčanima prezentovani vetroparkovi

Predstavnici kompanije Elicio održali su u Vladimirovcu javnu prezentaciju vetroparkova Malibunar i Alibunar i prisutnim građanima predstavili plan i dinamiku izgradnje.

Kao i prilikom prve prezentacije, koja je održana sredinom decembra prošle godine u zgradi Skupštine opštine Alibunar, rukovodilac projekata Marijan Rančić predstavio je plan izgradnje i rekonstrukcije puteva, kao i sam proces dopremanja i postavljanja turbina. Prisutnima su prikazane fotografije procesa izgradnje turbina kao primeri dobre prakse naše kompanije širom Evrope.

-Veoma nam je važno da imamo podršku građana, da ceo proces izgradnje protekne bez ikakvoh neprijatnosti. Članovi našeg tima će biti na raspolaganju za svakodnevni kontakt, a takođe biće dostupan i žalbeni mehanizam – rekao je Rančić.

Danijela Isailović, zadužena za korporativne komunikacije u kompaniji Elicio objasnila je značaj ovakvih događaja.

Nama je veoma bitna komunikacija i dobri odnosi sa lokalnom zajednicom. Do sada smo imali vrlo lepu saradnju, a želimo da se tokom perioda izgradnje nastavi. O svim bitnim događajima tokom izgradnje informisaćemo građane putem lokalnih medija, sajta i društvenih mreža, ali isto tako i u direktnoj komunikaciji sa građanima – rekla je Isailovićeva.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *