kompanija-elicio-donirala-lekove-gradanima-opstine-alibunar

Kompanija Elicio donirala lekove građanima opštine Alibunar

Kompanija Elicio wind d.o.o. donirala je građanima opštine Alibunar lekove u vrednosti od dva miliona dinara.

Kao društveno odgovorna kompanija koja radi i uskoro počinje izgradnju vetroparkova Malibunar i Alibunar, suočena sa zahtevom lokalne samouprave i praznim policama u apotekama u svim naseljenima mestima, odlučili smo da kupimo neophodne lekove i tako pomognemo građanima.

  • Ova donacija pokazuje da se odgovorno odnosimo prema lokalnoj zajednici u kojoj radimo i brinemo o građanima opštine Alibunar. Verujem da će naša donacija olakšati situaciju u kojoj se nalaze apoteke i Dom zdravlja Alibunar. Društveno odgovorno poslovanje je jedan od najvažnijih postulata našeg poslovanja što podrazumevanje ulaganje u zaštitu životne sredine, obrazovanje i zdravlje zajednice u kojoj radimo. Žao nam je što nema dovoljno lekova u opštinskoj apoteci, ali nam je drago što smo mogli da pomognemo kada je najpotrebnije – rekao je Christophe Bols, menadžer kompanije Elicio za Srbiju.
  • Direktor Doma zdravlja Alibunar Dinka Kožakar Daždea zahvalila se kompaniji Elicio za donaciju:
  • Ova donacija nam puno znači, imajući u vidu tešku situciju u našoj apotekarskoj ustanovi. Kompanija Elicio je pravi primer dorog poslovanja i brige o lokalnoj zajednici. Veoma smo srećni što ste izabrali baš našu opštinu za investiranje – rekla je direktorka Doma zdravlja. Kompanija Elicio je opštini Alibunar već donirala kamion za odnošenje smeća vredan 25 hiljada evra, a takođe je pomagala brojne aktivnosti koji se tiču obrazovnog sistema.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *