vetroparkovi-alibunar-i-malibunar-na-uvidu-javnosti

Vetroparkovi Alibunar i Malibunar na uvidu javnosti

Kompanija Elicio, koja razvija i uskoro počinje izgradnju vetroparkova Malibunar i Alibunar, održala je prezentaciju projekata kako bi sve zainteresovane građane informisala o početku radova, tehničkim karakteristikama projekta i načinima komunikacije sa investitorom.

Prezentacija je održana u Sali Skupštine opštine Alibunar i predstavlja prvi u nizu sličnih javnih događaja.

  • Vlasnicima parcela, kako onih na kojina će biti turbine, tako I na susednim smo prezentovali tehničke karakteristike projekta, plan izgradnje I rekonstrtukcije puteva, kao i dalekovoda. Građanima je predstavljena maršruta kojom će turbine specijalnim transportom biti dopremane iz Luke Pančevo, mada ćemo sigurnno uoči transporta detaljno informisati građane kako bismo izbegli bilo kakav zastoj I neprijatnosti. Takođe, predstavljen je i mehanizam žalbe, kao forma u kojoj će građani moći da prijave bilo kakvu štetu I da traže I dobiju nadoknadu ako je žalba opravdana – objasnio je Marijan Rančić, rukovodilac projekata.

Sledeća prezentacija biće održana u Mesnoj zajednici Vladimirovac. Inače, kompanija Elicio poštuje najviše standarde u komunikaciji sa svim zainteresovanim stranama za projekte ( stejkholderima), a pre svega sa lokalnom zajednicom. Pozivna pisma vlasnicima parcela na području na kom će biti vetropark poslata su blagovremeno zvaničnom poštom, kao i predstavnicima svih najvažnijih organizacija u Alibunaru, dok su građani pozvani putem javnog obaveštenja postavljenog na oglasnim tablama u opštini, katastru, Domu zdravlja, kao i na web sajtu kompanije i putem društvenih mreža.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *